Videotechnika - CCTV


Bárhová, bármilyen kamerát telepítünk, akár kültéri, akár beltéri, analóg, vagy IP, fix, vagy PTZ, akár kábelen, akár rádióval továbbítjuk a jelet bárhová. Szerelési helyszín lehet szoba, csarnok, épület külső fala, teteje, jármű ... 

ANALÓG

Az analóg kamera lassananalóg a múlté, mivel képfelbontásának korlátai vannak, a kép minősége az átviteli távolsággal arányosan romlik, az információ tárolása nehézkes és nem örökéletű (lásd: celluloid film, bakelit lemez). 

A földfelszíni (nem kábelen továbbított) analóg műsorsugárzásnak gyakorlatilag vége. Ma már szinte minden kábelen terjedő információ, a telefon, a TV-, digitális átvitelű. (Bár a rádió műsorszórás ma még tartja magát, de nem technikai okok miatt. Az analóg jelátvitel miatt teltek be a frekvenciasávok is, míg ugyanennyi frekvencián szinte bármennyi digitális rádióadás indítható.) 

 Digitális
A számítógéppel kezdődött el a digitális világ. digizálisSzámítógép alakítja át az analóg kamera jeleit is digitálissá. A digitális jel számsorozat, mely szinte bármekkora távolságra továbbítható. 

A digitális kamera, vagy ahogy ismert, az IP kamera, számos előnnyel rendelkezik:

* számítógépes hálózatra (LAN) közvetlenül csatlakoztatható, mivel egyedi címe van,
* felbontása nagyságrendekkel nagyobb az analóg kameráénál, jelenleg 30-50 MP (megapixel) a csúcs (analóg kamera max. 0,9 MP),
* egy IP kamera akár több analóg PTZ kamerát is kiválthat... 


Kamerák

cam wall11

Nem ismertetjük a különféle kamerákat, csak a még mindig újdonságra hívjuk fel a figyelmet: ez a megapixeles kamera. Külön foglalkozunk vele.

Referenciáink között szerepel: a puszta közepén 10 méteres oszlopon felállított IP kamera rádiós átvitellel 5 km távolságra (táplálása napalemmel)


 DVR (Digitális Video Rekorder)  ...  NVR (Network Video Rekorder), Hibrid rögzítők

pelcodvr2Sokfajta, nagyjából azonos tudású eszköz van, viszont a kényelmi szempontokban eltérnek: felbontás, visszakeresési sebesség, stb., míg új lehetőségek is bőven vannak, mint az eltűnt-, idegen tárgyak, vonalátlépés, haladási irány, alak- és arcfelismerés, stb...

Bejelentkezés

egy szép feladat

- hortob1Kamera,
- Rádió,
- Napelem,
- Akku

egy 10 m magas oszlopon, a puszta közepén...

 

cam_wall10.jpg

Kapcsolat

Üzleti ügyek:
T: 06-70/- 323-5772

Műszaki érdeklődés:
T: 06-20/474-4522

e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

cam1
cam10
cam2
cam3
cam4
cam5
cam6
cam7
cam8
cam9
end_logo
pelco1
pelco10
pelco11
pelco2
pelco3
pelco30
pelco4
pelco5
pelco6
pelco7
pelco8
pelco9
pelco_fd1_f4

Protokoll konverter, protocol converter

Nem tud TEB rendszerbe más típusú kamerát illeszteni?

Nem tud Sensormatic rendszerbe más típusú kamerát illeszteni?

Megoldás: Protokoll Konverter