Áruvédelem


Általában kétféle áruvédelem létezik:aruved kapu1

  • Az áru polcán található vezetékes megoldás, más néven "free touch" olyan elektronikus termékere, melyeket a vevők kipróbálhatnak.
  • A vevő vásárlása után, a pénztárat elhagyva áruvédelmi kapu érzékeli a nem hatástalanított etikettel rendelkező árukat.

Az áruvédelmi kapuk típusai:
rf label21) Rádófrekvenciás (RF) rendszerek, melyek 2-10 MHz-en működnek. Viszonylag olcsó rendszer, de érzékeny az elektromos zajokra. A címke fém tárgyakra, vagy fém fólira nem ragasztható.

2) Akuszto magnetikus (AM) rendszerek, melyek 58 khz-en működnek. Eggyel drágább kategória, de megbízhatóbb, fém tárgyakon is hatásos. 

3) Elektromágneses (EM) rendszereknél a címke újra aktiválható. A három közül a legbiztosabb és üzemeltetése sem drága.

Mindhárom rendszerehez kapható puha, azaz papírcímke, mely a pénztári hatástalanítás után az árun marad, tehát csak egyszer használható és van kemény címke is, amely nagyon sokszor használható és egy külön eszközzel kell az áruról leszedni.

A fenti három rendszer egyszerű áruvédelemre alkalmazható, ami azt jelenti, hogy nem azonosítható a kapuk között átvitt áru, tárgy, eszköz.


rfid2Amennyiben erre is szükség van, akkor az RFID a megoldás. 

A rendszer nagyon hasonlít az EM-hez, de abban sokkal több, hogy a cimkéje vagy a szokásos néven "tag", egyedi azonosítót, adatokat is tartalmaz. Alig látható, ilyen van pl. a kutyák fülébe beültetve, vagy a sífelvonónál kapott karóra ezen az elven működik. Könyvtárakban kiválóan használható, hiszen rögtön számítógépbe kerül a könyv címe, a kölcsönzés időpontja, lejárata, stb.

rfid ujjRaktárakban is nagy haszonnal alkalmazható, hiszen az olvasót a polc felé tartva rögtön megjelennek az ott található tételek mindenféle szállítási adattal együtt.

Cégünk mind a négy rendszert telepíti, ezzel egyedüliek vagyunk a piacon. Mi azt adjuk el a vevőnek, ami tényleg haszonnal fog működni az üzletében, nem vagyunk kötve egyetlen gyártóhoz sem. A működtetés során a cimkéket is folyamatosan biztosítjuk.

Bejelentkezés

egy szép feladat

- hortob1Kamera,
- Rádió,
- Napelem,
- Akku

egy 10 m magas oszlopon, a puszta közepén...

 

cam_wall9.jpg

Kapcsolat

Üzleti ügyek:
T: 06-70/- 323-5772

Műszaki érdeklődés:
T: 06-20/474-4522

e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

cam1
cam10
cam2
cam3
cam4
cam5
cam6
cam7
cam8
cam9
end_logo
pelco1
pelco10
pelco11
pelco2
pelco3
pelco30
pelco4
pelco5
pelco6
pelco7
pelco8
pelco9
pelco_fd1_f4

Protokoll konverter, protocol converter

Nem tud TEB rendszerbe más típusú kamerát illeszteni?

Nem tud Sensormatic rendszerbe más típusú kamerát illeszteni?

Megoldás: Protokoll Konverter