IP rendszer

Az IP rendszer a biztonságtechnikában (ha még van ilyen kifejezés az Intelligens Ház, az Intelligens Videó Analízis  és az okos telefon korában) azt jelenti, hogy a hagyományos eszköz ugyanarra a hálózatra kerül, mint a PC, a laptop, a játékkonzol,.stb., végső soron a világhálóra. 

Ez a hálózat lehet egy zárt, céges, irodaházi hálózat, vagy maga az internet, hiszen gyakorlatilag minden vállalati hálózat kapcsolódik a világhálóra is.

Az IP kamera tehát a közvetlenül céges hálózatra kapcsolódik és ugyanúgy címe van, mint a többi számítógépnek (pl. 192.168.2.154). Természetesen ezzel a megoldással még csak azt érjük el, hogy a hálózatra kapcsolódó összes felhasználó láthassa a kamera képét. Ahhoz, hogy a kamera által kfolyamatpsan küldött képeket rogzítsük, illetve más feladatokat is el tudjunk látni, egy szerver számítógépet is kell a háűlózatra kapcsolni, ami az összes ilyen feladatot ellátja. Ezt az eszközt általában NVR-nek, azaz Network Video Recorder - nek nevezik. Feladata gyakorlatilag megegyezik a hagyományos DVR-ével.(Megjegyzés: a fentiek alapján egy IP kamerát úgy is az internetre lehet kötni, hogy nincs mellette számítógép. A kamera ebben az esetben is lekérdezhető bárhonnan, pl. okostelefonnal. Pl. egy lakás megigyelésének legolcsóbb eszköze.)

 

Bejelentkezés

egy szép feladat

- hortob1Kamera,
- Rádió,
- Napelem,
- Akku

egy 10 m magas oszlopon, a puszta közepén...

 

cam_wall4.jpg

Kapcsolat

Üzleti ügyek:
T: 06-70/- 323-5772

Műszaki érdeklődés:
T: 06-20/474-4522

e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

cam1
cam10
cam2
cam3
cam4
cam5
cam6
cam7
cam8
cam9
end_logo
pelco1
pelco10
pelco11
pelco2
pelco3
pelco30
pelco4
pelco5
pelco6
pelco7
pelco8
pelco9
pelco_fd1_f4

Protokoll konverter, protocol converter

Nem tud TEB rendszerbe más típusú kamerát illeszteni?

Nem tud Sensormatic rendszerbe más típusú kamerát illeszteni?

Megoldás: Protokoll Konverter